Lašišos su paprikomis

4 porcijos
Lašišos su paprikomis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 šaukšteliai aitriųjų paprikų miltelių,
2 šaukšteliai paprikų miltelių,
2 šaukšteliai česnakinių pipirų,
2 šaukštai kiniško sojų padažo,
75 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo,
600–700 g lašišų filė be odelės.

Marinatui sumaišykite prieskonius, padažą ir sirupą. Supilkite jį į storą plastikinį maišelį. Nuplaukite lašišas ir supjaustykite jas į 4 gabalus. Dėkite juos į maišelį su marinatu ir sandariai uždarykite. Gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų visus lašišų gabalėlius. Padėkite į šaldytuvą 1 val. Paskui kiekvieną gabaliuką iš abiejų pusių 3–4 min. apkepinkite keptuvėje. Apkepę žuvis, pilkite į keptuvę marinatą ir pašildykite.
Lašišų gabalėlius tiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis arba salotomis.

Receptą sukūrė

Dansukker