Kriaušių pyragas - Receptai

Kriaušių pyragas

8 porcijos
Kriaušių pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

4–6 kriaušės
100 ml „Dansukker“ cukraus „ Panevėžio Plius“
100 ml kvietinių miltų
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
3 kiaušiniai
225 ml pieno

Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C temperatūros. Sutepkite pyrago formą.
Nulupkite, supjaustykite kriaušes ir išimkite sėklas. Kiekvieną kriaušės puselę įpjaukite, bet neperpjaukite pusiau. Sudėkite į formą ir pabarstykite cukrumi.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Suplakite kiaušinius ir pieną. Suberkite miltų mišinį ir suplakite į tolygią masę. Užpilkite ant kriaušių.
Kepkite kriaušių pyragą orkaitėje apie 15 minučių, tada sumažinkite karštį iki 175 °C ir kepkite dar 20 minučių.
Kriaušių pyragą patiekite šiltą

Receptą sukūrė

Dansukker

;