Krevetės ant iešmo su žaliųjų citrinų sviestu

4 porcijos
Krevetės ant iešmo su žaliųjų citrinų sviestu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

24–48 išlukštentų krevečių (priklauso nuo dydžio)
8 iešmeliai

Sviestas su prieskoniais
150 g nesūdyto sviesto
50 ml sauso baltojo vyno
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
1 šaukštelis „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas trintų svogūnų

Papuošti
1 žalioji citrina
petražolės arba kalendros

Sumaišykite sviestą, vyną, žaliąsias citrinas, cukrų „Fariną“ ir svogūnus. Naudokite plaktuvą.

Užmaukite krevetes ant iešmelių. Ištepkite krevetes sviestu su prieskoniais ir palikite šaldytuve 1 valandai, tada kepkite ant grotelių po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Krevečių iešmelius dėkite ant šiltų lėkščių. Patiekite su likusiu sviestu su prieskoniais, žaliųjų citrinų skiltelėmis, petražolėmis ar kalendromis. Valgykite iš karto.

Receptą sukūrė

Dansukker