Krevečių salotos

Krevečių salotos

(maždaug 10 porciju)
Krevečių salotos
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 kg nelukštentų krevečių (70/90)
2 l maišytų salotų
500 g žalių žirnelių
10 ridikėlių galvučių

Padažui
50 ml šviežiai išspaustų citrinos sulčių
75 g smulkiojo cukraus
1/2 arbatiniai šaukšteliai Colmans garstyčių miltelių
50 g smulkiai supjaustytų krapų

Papuošimui
kiaušiniai
citrinos
krapai

Išlukštenkite krevetes. Nuplaukite salotas. Griežinėliais supjaustykite ridikėlius. Sumaišykite visus padažui skirtus produktus.

Dubenyje sumaišykite salotoms skirtus produktus. Papuoškite kiaušiniais, citrinomis ir krapais. Padažą patiekite atskirame dubenėlyje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;