Kokosų gabaliukai

Maždaug 50 vnt.
Kokosų gabaliukai
Įvertinimas: (1 ats.)

Sudedamosios dalys

50 g sviesto
90 g „Dansukker“ cukraus
200 ml tirštos grietinėlės
200 g kokoso drožlių

Papuošimui
200 g pieninio šokolado

Sviestą, cukrų ir grietinėlę pavirinkite prikaistuvyje 5 minutes. Suberkite kokoso drožles. Paskleiskite paruoštą masę ant kepimo popieriaus ir atšaldykite. Supjaustykite mažais gabalėliais.

Ištirpinkite šokoladą dubenyje virš indo su karštu vandeniu arba mikrobangų krosnelėje, įjungę mažo poveikio gaminimo režimą. Supjaustytus masės gabalėlius panardinkite ištirpintame šokolade, išimkite ir sudėkite ant kepimo popieriaus, kad sustingtų.

Receptą sukūrė

Dansukker