Kiaušiniai su konjaku

maždaug 30 vnt.
Kiaušiniai su konjaku
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto arba margarino
150 ml plaktos grietinėlės
300 g juodojo šokolado
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
4 valgomieji šaukštai kakavos
3 valgomieji šaukštai konjako

Papuošimui
1 valgomasis šaukštas kakavos
4 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių

Užvirinkite puode grietinėlę ir maistinius riebalus. Susmulkintą šokoladą sumaišykite su grietinėle ir maistiniais riebalais. Supilkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų bei kakavą. Maišykite, kol ištirps šokoladas. Supilkite konjaką ir pamaišykite. Paruoštą masę per naktį palikite šaldytuve.

Iš paruoštos masės suformuokite kiaušinius ir apvoliokite kakavoje su cukraus milteliais. Prieš patiekiant laikykite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker