Kiaulienos marinatas

Kiaulienos marinatas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 1/2 kg kiaulienos
50 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių,
50 ml baltojo vyno acto
50 ml alyvuogių aliejaus
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
4 tarkuotos arba smulkiai pjaustytos česnakų skiltelės
1 šaukštelis aitriųjų paprikų padažo
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 

Dubenyje sumaišykite produktus. Sudėkite mėsą į šaldymo maišelį ir supilkite marinatą. Maišelį gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų mėsą. Keletą valandų palaikykite šaldytuve. Retkarčiais maišelį pakratykite. Marinato turėtų užtekti maždaug 1 1/2 kg mėsos.

Receptą sukūrė

Dansukker