Keksiukai „Velykų viščiukai“

apie 12 vnt.
Keksiukai „Velykų viščiukai“
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

Žiūrėkite keksiukų receptą

Glajus
300 g natūralaus skonio tepamo varškės sūrio „Philadelphia“
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Papuošti
200 g kokoso drožlių
12 nesmulkintų migdolų
Saldainių 


Iškepkite keksiukus pagal pateiktą receptą. Leiskite atvėsti iš išimkite iš formelių. Sumaišykite kartu visus glajaus produktus. Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite kokosą. Keksiukų viršų ir šonus aptepkite glajumi. Apvoliokite juos kokoso drožlėse. Snapą padarykite iš migdolo, o akis, skiauterę ir kojas – iš saldainių. 

Receptą sukūrė

Dansukker