Kavos kepiniai

10 vienetu
Kavos kepiniai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

Pagrindas
150 g migdolų
100 ml „Dansukker“ cukraus
2 kiaušinių baltymų

Įdaras
3 kiaušinių tryniai
125 ml cukraus sirupo
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
2 arbatiniai šaukšteliai tirpios kavos
2 valgomieji šaukštai romo (nebūtinai)

Papuošimui
Šokolado skonio kavos pupelės

Sumalkite migdolus ir sumaišykite su cukrumi. Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Supilkite į migdolų mišinį. Sustatykite 20 keksiukų formų ant skardos ir sudėkite į jas tešlą. Kepkite orkaitės viduryje 175° C temperatūroje apie 5 minutes. Atvėsinkite ant grotelių prieš išimdami pagrindus iš formų.

Supilkite trynius į indą. Užvirinkite sirupą ir supilkite jį į trynius stipriai maišydami. Supilkite kavą, romą ir maišykite tol, kol ištirps. Įmaišykite riebalus.

Ant pusės pyragėlių užtepkite kremą, ant viršaus uždėkite likusius. Aptepkite pyragėlių šonus ir viršų. Šakute išbrėžkite raštą. Papuoškite šokolado skonio kavos pupelėmis.

Receptą sukūrė

Dansukker