Karštas vynas

6 stiklinės
Karštas vynas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

500 ml vandens
4 pakeliai mėlynių arbatos
1 cinamono lazdelė
1 anyžiaus žvaigždutė
1 apelsino sultys
1 žaliosios citrinos sultys
75 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
350 ml raudono vyno

Užvirinkite vandenį ir juo užpilkite arbatos maišelius, cinamono lazdelę bei anyžiaus žvaigždutę. Po 5–6 min. prieskonius ir arbatos maišelius išimkite. Maišydami į arbatą supilkite apelsino bei žaliosios citrinos sultis, auksaspalvį sirupą ir galiausiai vyną. Gautą gėrimą pašildykite, bet neleiskite jam užvirti. Tada išpilstykite į taures arba puodelius ir iš karto patiekite.

Receptą sukūrė

Dansukker