Karštas vynas

8–10 taurių
Karštas vynas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 1 butelio sauso raudonojo vyno
  • 1 šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm )
  • 2 cinamono lazdelių
  • 10 sveikų gvazdikėlių
  • 1 apelsino sulčių ir žievelės
  • 90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
  • 50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.

Receptą sukūrė

Dansukker