Karameliniai ananasai

4 asm.
Karameliniai ananasai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 ananasas
5 šaukštai „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštas sviesto
1 žalioji citrina – sultys ir tarkuota žievelė
Šviežiai malti juodieji pipirai

Nupjaukite ananaso viršūnę ir apačią, nulupkite žievę. Supjaustykite jį skiltelėmis. Galima išpjauti ir šerdį. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviestą. Sviestui ištirpus, įberkite cukrų. Sudėkite ananaso skilteles, supilkite citrinos sultis, suberkite tarkuotą žievelę. Kepkite ananasą maždaug 2-3 min. Iš abiejų pusių. Karamelinės ananaso skiltelės patiekiamos šiltos su vaniliniais ledais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Receptą sukūrė

Dansukker