Karamelės formelės

24 vienetai
Karamelės formelės
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g margarino
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
475 ml kvietinių miltų
1 valg. šaukšt. kepimo miltelių
1 arb. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
12 karamelinių saldainių, pvz., „Dumle“ ar „Riesen“

Išsukite sviestą ir cukraus miltelius iki minkštos masės. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų ir įdėkite į masę. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) 30 minučių. Susmulkinkite karamelinius saldainius. Tešlą suvyniokite į ritinėlį ir supjaustykite į 24 gabaliukus. Suformuokite iš gabaliukų bandeles. Sudėkite bandeles į mažas pyragaičių formeles. Kiekviename rutulėlyje įspauskite duobutę ir į ją įspauskite karamelės gabaliuką. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 10 minučių. Atvėsinkite.

Receptą sukūrė

Dansukker