Sudedamosios dalys
1/2 g šafrano
150 g „Dansukker” cukraus
45 g bulvių krakmolo
10 g miltų
5 g kepimo miltelių
Įdaryti:
200 g sviesto arba margarino
100 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 g „Dansukker” vanilinio cukraus su natūralia vanile
30 g kakavos miltelių
Gaminimo eiga
Iki purumo išsukite kiaušinius, cukrų ir šafraną. Per sietelį berkite miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite ir paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite iki 250 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5 min. Iškeptą pyragą pabarstykite cukrumi ir palikite atvėsti.
Iš nurodytų produktų paruoškite įdarą ir paskleiskite jį ant atvėsusio pyrago. Pyragą suvyniokite ir susukite į kepimo popierių. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.