Kalėdinis likeris

Kalėdinis likeris
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
125 g džiovintų slyvų
1/2 valgomojo šaukšto „Dansukker“ vanilinio cukraus su tikra vanile
1/2 cinamono lazdelės
3 gvazdikėliai
3 juodųjų pipirų grūdeliai
1 žiupsnelis kardamono grūdelių
700 ml degtinės
2 dl „Dansukker“ rudojo stambiakristalio cukraus „Candy“

1. Sudėkite vaisius į stiklinį indą ir supilkite pusę kiekio degtinės. Uždarykite indą ir 2-3 dienas laikykite kambario temperatūroje.

2. Vaisius nukoškite. Supilkite likusią degtinę ir cukrų bei prieskonius. Palikite 4 savaitėms nusistovėti.

3. Nukoškite prieskonius. Supilkite kalėdinį likerį į butelį ir pakentėkite iki Kalėdų.

Receptą sukūrė

Dansukker