Kalėdiniai migdoliniai sausainiai

Apie 25 vienetai
Kalėdiniai migdoliniai sausainiai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

3 nedidelių kiaušinių baltymai
30 g „Dansukker“ cukraus
100 g nuplikytų, nuluptų, sumaltų migdolų
150 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g kakavos miltelių arba raudonų arba žalių maistinių dažų

Įdaras
100 g tepamo sūrio „Philadelphia“
30 g kambario temperatūros sviesto
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
25 g trintų aviečių arba tarkuotos 1 žaliosios citrinos žievelės + poros lašelių žalių maistinių dažų arba 5-10 g kakavos miltelių 

Švariame dubenyje išplakite baltymus iki standžių putų. Plakdami įmaišykite cukrų. Maltus migdolus sumaišykite su cukraus milteliais ir atsargiai įmaišykite į baltymų mišinį. Suberkite kakavos miltelius arba maistinius dažus. Išpjaukite maždaug 3 cm skersmens apskritimus ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų. Kepkite 125 °C temperatūroje maždaug 20 minučių. Palikite sausainius kepimo skardoje, kol atvės, tada surinkite juos nuo kepimo popieriaus.

Sumaišykite sūrį „Philadelphia“, sviestą ir vanilinį cukrų. Įmaišykite pasirinktus maisto dažiklius. Dėkite mišinį į šaldytuvą ir palikite 1 valandai. Konditeriniu švirkštu arba peiliu užtepkite įdarą ant pusės sausainių. Ant įdaro viršaus sudėkite likusius migdolinius sausainius.

Receptą sukūrė

Dansukker