Sudedamosios dalys
3 nedidelių kiaušinių baltymai
30 g „Dansukker“ cukraus
100 g nuplikytų, nuluptų, sumaltų migdolų
150 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g kakavos miltelių arba raudonų arba žalių maistinių dažų
Įdaras
100 g tepamo sūrio „Philadelphia“
30 g kambario temperatūros sviesto
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
25 g trintų aviečių arba tarkuotos 1 žaliosios citrinos žievelės + poros lašelių žalių maistinių dažų arba 5-10 g kakavos miltelių
Gaminimo eiga
Švariame dubenyje išplakite baltymus iki standžių putų. Plakdami įmaišykite cukrų. Maltus migdolus sumaišykite su cukraus milteliais ir atsargiai įmaišykite į baltymų mišinį. Suberkite kakavos miltelius arba maistinius dažus. Išpjaukite maždaug 3 cm skersmens apskritimus ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų. Kepkite 125 °C temperatūroje maždaug 20 minučių. Palikite sausainius kepimo skardoje, kol atvės, tada surinkite juos nuo kepimo popieriaus.
Sumaišykite sūrį „Philadelphia“, sviestą ir vanilinį cukrų. Įmaišykite pasirinktus maisto dažiklius. Dėkite mišinį į šaldytuvą ir palikite 1 valandai. Konditeriniu švirkštu arba peiliu užtepkite įdarą ant pusės sausainių. Ant įdaro viršaus sudėkite likusius migdolinius sausainius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.