Kalėdiniai bučiniai

40 vienetų
Kalėdiniai bučiniai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
125 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
425 ml miltų

Papuošimui
1 kiaušinio baltymo
100 g smulkiai kapotų lazdynų riešutų

Įdarui
100 g minkštos nugos
50 g juodojo šokolado
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Iš sudedamųjų dalių suminkykite tešlą. Padalykite ją į 40 dalių. Suformuokite apvalius pyragėlius, patepkite juos kiaušinio baltymu ir pavoliokite smulkintuose riešutuose. Kiekvieno pyragėlio viduryje įspauskite duobutę. Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite apie 15 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Palikite ataušti.

Dubenyje virš kašto vandens ištirpinkite įdaro sudedamąsias dalis. Atvėsus mišinį išplakite elektriniu plaktuvu. Įdarą įspauskite į pyragėlį. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker