Sudedamosios dalys
2 kriaušės
150 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
90 ml maltos kavos
2 g malto kardamono
2 g maltos kalendros
800 ml vandens
80 ml „Gammel Dansk Bitters“ likerio
100 ml plaktos grietinėlės
30 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Nulupkite kriaušes, perpjaukite jas pusiau ir išskobkite. Išimtą minkštimą susmulkinkite 1 x 1 cm dydžio kubeliais, suberkite juos į prikaistuvį, užpilkite auksaspalviu sirupu ir virkite, kol suminkštės. Gautą gėrimą išpilstykite į 4 stiklines. Tada į kiekvieną stiklinę supilkite po 20 ml „Gammel Dansk Bitter“ likerio ir kavos aparatu paruoštos kavos su prieskoniais. Ant viršaus uždėkite iki standumo išplaktą grietinėlę ir užšlakstykite auksaspalvio sirupo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.