Itališki avietiniai ledai

4 porcijos
Itališki avietiniai ledai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

  • 4 kiaušinių tryniai
  • 100 g „Dansukker” cukraus „Panevėžio Plius“
  • 200 ml pieno
  • 150 ml grietinėlės
  • 100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 500 g aviečių

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi „Panevėžio Plius“. Sumaišykite pieną, grietinėlę, šviesųjį sirupą ir užvirinkite. Palaukite, kol pieno mišinys pravės, taps tik šiltas, ir įmaišydami supilkite į kiaušinių masę. Įmaišykite sutrintas avietes. Perkoškite per tankų sietelį. Ledų mišinį dėkite į šaldymo kamerą mažiausiai 5 valandoms, kartkartėmis pamaišykite.

Vietoj aviečių tinka braškės, kitos uogos.

Receptą sukūrė

Dansukker