Itališkas skrebutis „Bruschetta“ su pomidorais

4 porcijos
Itališkas skrebutis „Bruschetta“ su pomidorais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 prancūziškas batonas
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
6 pomidorai
2 valg. šaukšt. aliejaus
2 česnakų skiltelės
švieži bazilikai
100 g sūrio „Mocarela“
druska, pipirai

Nuplaukite pomidorus ir supjaustykite juos kubeliais. Dubenyje sumaišykite pomidorus, aliejų, sirupą, smulkintus česnakus, bazilikus, druską ir pipirus ir pusvalandžiui palikite. Skersai atriekite 8 riekeles batono. Iš tepinio išspauskite truputį skysčio. Užtepkite tepinį ant duonos. Sutarkuokite arba sutrinkite sūrį „Mocarela“ ir juo apibarstykite tepinį. Kepkite apie 5–10 minučių 200 °C temperatūroje, kol sūrio spalva įgaus rusvai auksinį atspalvį. Itališkus skrebučius „Bruschetta“ su pomidorais patiekite iš karto.

Receptą sukūrė

Dansukker