Imbieriniai biscotti

Apie 40 sausainių
Imbieriniai biscotti
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

100 ml kepimo aliejaus
120 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
3 kiaušiniai
420 g kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai maltų imbierų
¾ valgomojo šaukšto malto cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
¼ arbatinio šaukštelio maltų muskatų arba 4 šaukštai meduolių prieskonių

Sumaišykite aliejų, cukraus miltelius, cukrų ir kiaušinius dubenyje. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, imbierus, cinamoną, gvazdikėlius ir muskatus. Visus sausus produktus įmaišykite į kiaušinių mišinį. Padalykite tešlą perpus ir iškočiokite į pailgus ritinėlius. Padėkite ritinėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 175 °C 20 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti maždaug 10 minučių. Supjaustykite tešlą įstrižai 2 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas atgal į kepimo skardą ir kepkite dar 5–7 minutes. Išjunkite orkaitę ir leiskite sausainiams džiūti apie 2 valandas.

Receptą sukūrė

Dansukker