Imbierinės tešlos triufeliai

apie 25 vienetus
Imbierinės tešlos triufeliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

100 ml plakamosios grietinėlės
75 g nesūdyto sviesto
75 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštelis malto cinamono
½ šaukštelio malto imbiero
1 ml maltų gvazdikėlių
200 g pieninio šokolado

Papuošimui
10–12 imbierinių meduolių

Prikaistuvyje sumaišykite plakamąją grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, šviesųjį cukraus sirupą ir prieskonius. Užvirinkite. Susmulkinkite šokoladą ir sudėkite į grietinėlės mišinį. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Imbierinius meduolius sutrupinkite. Suformuokite triufelių rutuliukus ir pavoliokite meduolių trupiniuose. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker