Sudedamosios dalys
125 g minkšto sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
1 kiaušinis
350 ml miltų
½ šaukštelio kepimo miltelių
½ šaukštelio sodos
1 šaukštas imbierinės tešlos prieskonių
150 ml razinų
100 ml gerai susmulkinto pieninio šokolado
100 ml kapotų migdolų arba migdolų drožlių
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną išsukite su cukrumi „Farinas“. Įmuškite kiaušinį. Likusias sudedamąsias dalis kartu įmaišykite į tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi iškloto kepimo padėklo. Galite apibarstyti kapotais migdolais arba migdolų drožlėmis. Kepkite apie 12 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Baigę padėkite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.