Gazuota sangrija su sirupu

1 ąsotis sangrijos 30 minučių
Gazuota sangrija su sirupu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • braškių, aviečių, gervuogių
  • 5 šaukštai sirupo
  • 1 citrina
  • 1 žalioji citrina
  • 1 ryšelis mėtų
  • 750 ml putojančio vyno (tiks ir nealkoholinis)
  • 500 ml gazuoto vandens
  • „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį

Uogas ir vaisius nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į ąsotį ir užpilkite sirupu. Įdėkite mėtų ir užpilkite putojančiu vynu bei gazuotu vandeniu. Galiausiai įberkite nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį ir išmaišykite.

Receptą sukūrė

Dansukker