Gaivus vasariškas punšas su braškių arba aviečių sirupu

Apie 10 stiklinių
Gaivus vasariškas punšas su braškių arba aviečių sirupu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 citrina
2 žaliosios citrinos
2 nektarinai
ledo
200 ml šviežių aviečių
100 ml šviežių gervuogių
200 ml braškių
2 l vaisių skonio gazuoto gėrimo
100 ml braškių arba aviečių sirupo

Braškių arba aviečių sirupui
500 g braškių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo

Pradėkite nuo braškių (aviečių) sirupo: braškes (avietes) su cukrumi kaitinkite iki užvirimo, tada dar pavirkite 5–10 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Sumaišykite su auksaspalviu sirupu. Supilstykite į sterilizuotus butelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Pradėkite ruošti punšą: skiltelėmis supjaustykite citriną, žaliąsias citrinas ir nektarinus. Į dubenį sudėkite ledą, vaisius ir uogas. Viską užpilkite vaisiniu gazuotu gėrimu ir braškių (aviečių) sirupu.

Receptą sukūrė

Dansukker