Dvigubos širdys - Receptai

Dvigubos širdys

15 vienetų
Dvigubos širdys
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

500g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos

Papuošimui
1 kiaušinio baltymo
100 g „Dansukker" cukranendrių cukraus „Demerara“

Įdarui
200 g paprasto Filadelfijos sūrio arba galite naudoti varškės kremą
60 g „Dansukker" braškių skonio cukraus miltelių

Atšildykite ir iškočiokite tešlą. Išpjaukite 30 širdžių. Pusę širdžių patepkite baltymu ir apibarstykite cukranendrių cukrumi. Visas širdis sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 4 minutes kepkite orkaitės viduryje 225 °C. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.

Sumaišykite įdaro sudedamąsias dalis. Prieš pat patiekdami sutepkite širdis paruoštu įdaru taip, kad viršutinė širdis būtų pabarstyta cukrumi.

Receptą sukūrė

Dansukker

;