Sudedamosios dalys
30 g migdolų
30 g lazdynų riešutų
75 g saulėgrąžų sėklų
175 g avižinių dribsnių
120 g avižinių arba rugių dribsnių
80 g moliūgų sėklų
60 g linų sėmenų
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml rapsų aliejaus
150 ml vandens
40 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Į smulkintuvą sudėkite migdolus, lazdynų riešutus ir saulėgrąžų sėklas. Smulkinkite kelias sekundes. Tada ant kepimo skardos supilkite visus sausus produktus, išskyrus kokosų drožles (jas sudėsite vėliau). Supilkite šviesųjį sirupą, aliejų ir vandenį. Gerai išmaišykite.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 20 min. Per tą laiką masę pamaišykite bent 3 kartus.
Dribsnius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Sudėkite kokosų drožles ir išmaišykite. Laikykite stikliniame dubenyje su dangteliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.