Citrusinių vaisių marmeladas su bananais

35 minučių
Citrusinių vaisių marmeladas su bananais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g kinkanų
  • 200 g luptų greipfrutų
  • 1 citrina
  • 300 g bananų
  • 0,5 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplaukite kinkanus ir citrinas. Kinkanus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Atskirkite greipfruto skilteles ir supjaustykite gabaliukais. Sutrinkite bananus. Nulupkite citrinų žievelę ir išspauskite sultis. Sumaišykite kinkanus, greipfrutus, citrinų sultis ir žieveles puode, uždenkite dangčiu ir pavirkite ant nedidelės ugnies 10 minučių. Pridėkite bananus ir uogienių cukrų, virkite apie 2–3 minutes. Kruopščiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje tamsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker