Cigarai

Cigarai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 ml avižinės košės
75 g sviesto
3 valg. šaukšt. cukranendrių cukraus „Dansukker“
10 trupininių pyragaičių
100 g migdolų
250 ml šokolado skonio cukraus miltelių „Dansukker“
1 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
75 g nesūdyto sviesto
2 valg. šaukšt. punšo

Papuošti
200 g juodojo šokolado
auksinės spalvos popieriaus

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir cukranendrių cukrų ir apkepinkite košę. Migdolus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite iki smulkių gabaliukų. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis ir malkite, kol masė bus gana vientisa. Masę išimkite ant cukraus milteliais pabarstyto stalo ir suformuokite maždaug 10 cm ilgio ir 2–3 cm skersmens lazdeles su truputį smailesniais galiukais. Įdėkite į šaldytuvą. Ištirpinkite šokoladą virš indo su vandeniu ir pamirkykite lazdeles į šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Iš auksinės spalvos popieriaus iškirpkite juosteles ir apvyniokite lazdeles. Laikykite vėsiai.

Receptą sukūrė

Dansukker