Sudedamosios dalys
250 g bruknių
2 kiaušinių tryniai
140 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 žiupsneliai meduolių prieskonių
25 g sviesto (kambario temperatūros)
Gaminimo eiga
Bruknes nuspauskite per tankų sietelį. Išplakite kiaušinių trynius ir atsargiai įmaišykite į bruknių masę. Mišinį nuspauskite per tankų sietelį ir supilkite į prikaistuvį storu dugnu.
Suberkite cukrų uogienėms ir meduolių prieskonius. Maišydami pakaitinkite 2–3 min.
Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite sviestą. Prikaistuvį įdėkite į šalto vandens dubenį ir mišinį plakite elektriniu plaktuvu tol, kol bruknių kremas atvės.
Supilkite į švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.