Braškių gėlės

8 vienetai
Braškių gėlės
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

Biskvitui
3 kiaušiniai
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
120 g kvietinių miltų
7,5 g kepimo miltelių
30 ml virinto vandens

Glajui
200 g tepamojo, natūralaus skonio varškės sūrio „Philadelphia“
25 g „Dansukker“ cukraus miltelių
20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Džemui
100 g trintų braškių (arba kitų uogų)
100 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Papuošimui
Morengų
Braškų
Aviečių

Išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę kartu su vandeniu. Kepkite įkaitintos iki 250 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 5 minutes. Išverskite ant cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus lapo.

Sausainių formele arba stikline išpjaukite 24 apskritimus. Sumaišykite glajui skirtus produktus. Glajumi aptepkite 8 apskritimus. Puode sumaišykite cukrų uogienėms su braškėmis ir pavirinkite 3 minutes. Palikite atvėsti. Uogiene aptepkite 8 apskritimus.

Sausainių apskritimus sudėkite vieną ant kito. Apskritimas su uogiene turėtų būti viduryje, o neapteptas apskritimas - viršuje. Glajumi aptepkite sausainių kraštus ir apvoliokite trintų morengų masėje. Sudėkite į desertinę lėkštę. Ant kiekvieno sausainio viršaus gėlės forma išdėliokite braškių skilteles. Į kiekvienos gėlės vidurį įdėkite po avietę.

Receptą sukūrė

Dansukker