Bananų desertas

4 porcijos
Bananų desertas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

50 ml lazdynų riešutų
150 ml plaktos grietinėlės
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ cukraus miltelių
4 maži bananai
100 ml migdolų ir pieninio šokolado saldainiukų
4 valgomieji šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo

Pakepinkite lazdynų riešutus ant sausos keptuvės. Patrinkite juos rankšluosčiu, kad pašalintumėte rudas odeles. Riešutus susmulkinkite – puselėmis ar dideliais gabaliukais. Grietinėlę su cukraus milteliais plakite, kol gausite tirštas putas. Nulupkite bananus ir supjaustykite juos perpus išilgai. Sudėkite juos į keturias lėkštes. Ant kiekvieno banano gabaliuko uždėkite ar iššvirkškite truputį grietinėlės. Pabarstykite riešutais ir saldainiukais. Ant viršaus sukamaisiais judesiais užpilkite auksaspalvį cukraus sirupą.

Receptą sukūrė

Dansukker