Avietiniai triufeliai

Maždaug 40 vnt.
Avietiniai triufeliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

250 g juodojo šokolado
125 g aviečių
50 ml koncentruotų aviečių sulčių
100 ml plakamosios grietinėlės
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus

mažos popieriaus formelės

Smulkiai sukapotas šokoladas. Prikaistuvyje sumaišykite avietes, aviečių sultis, grietinėlę bei cukrų ir 15 minučių kaitinkite ant lėtos ugnies. Perkoškite mišinį ir neuždengę virinkite, kol liks 50 ml skysčio. Sudėkite smulkintą šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite masę atvėsti. Išdėliokite masę į mažas popierines formeles.

Receptą sukūrė

Dansukker