Sudedamosios dalys
125 g aviečių
50 ml koncentruotų aviečių sulčių
100 ml plakamosios grietinėlės
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ cukraus
mažos popieriaus formelės
Gaminimo eiga
Smulkiai sukapotas šokoladas. Prikaistuvyje sumaišykite avietes, aviečių sultis, grietinėlę bei cukrų ir 15 minučių kaitinkite ant lėtos ugnies. Perkoškite mišinį ir neuždengę virinkite, kol liks 50 ml skysčio. Sudėkite smulkintą šokoladą ir maišykite, kol jis ištirps. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite masę atvėsti. Išdėliokite masę į mažas popierines formeles.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.