Aviečių vyniotinis

Apie 12 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Biskvitui
3 kiaušiniai
150 g „Dansukker“ cukraus
120 g kvietinių miltų
10 g vanilinio cukraus
3 g kepimo miltelių
30 ml virinto vandens

Įdarui
500 ml grietinėlės
150 g aviečių
400 g baltojo šokolado
30 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Papuošti
300 ml grietinėlės
Uogų
Mėtų lapelių

Gaminimo eiga

Išsukite kiaušinius su cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius bei atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę kartu su vandeniu. Kepkite orkaitėje, įkaitinę iki 250 °C temperatūros, maždaug 5 minutes. Išverskite ant cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus lapo. Supjaustykite biskvitą juostelėmis, suvyniokite jas į ritinėlius ir sudėkite į indą arba ant padėklo. Pyragaitį apjuoskite juostele, kad laikytųsi.

Į dubenį supilkite grietinėlę, avietes bei šviesųjį sirupą ir užvirinkite. Šokoladą sulaužykite mažais gabalėliais ir sudėkite į karštą grietinėlės masę. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Laikykite masę šaldytuve, kol atvės. Plakite elektriniu plaktuvu, kol susiformuos tiršti putėsiai. Putėsiais aptepkite biskvito ritinėlius. Išplakite grietinėlę iki standžių putų. Šaukštu arba konditeriniu švirkštu puoškite grietinėle pyragaičių viršų. Papuoškite savo pasirinktomis uogomis ir mėtų lapeliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.