Atogrąžų vaisių salotos

6–8 porcijos
Atogrąžų vaisių salotos
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 ananasas
2 bananai
1 mangas
1 gvajava arba konservuotų gvajavų indelis

Užpilas
100 ml tiršto kokosų pieno
75 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo arba šviesiojo sirupo

Papuošti
stambių kokosų dribsnių
1/2 arbat. šaukšt. malto cinamono

Nulupkite vaisius, supjaustykite griežinėliais ir gabaliukais. Visus vaisius išskyrus vieną bananą sumaišykite inde. Banano gabaliukus, kokosų pieną ir cukraus sirupą suplakite maišytuvu į vientisą užpilą. Užpilkite užpilą ant vaisių ir pabarstykite cinamonu. Tada pabarstykite kokosų drožlėmis.

Receptą sukūrė

Dansukker