Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis

4 porcijos
Aštraus skonio dešrelės su daržovėmis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

4 aštraus skonio dešrelės
6 bulvės
2 morkos
1 pastarnokas
2 raudonieji svogūnai
1 geltonasis ankštinis pipiras
2 česnako skiltelės
druska, pipirai
1 arbatinis šaukštelis cukraus

Padažui
200 g liesos grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
35 g smulkiai supjaustytų porų
1 valgomasis šaukštas smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės
20 g smulkiai supjaustytų petražolių

Supjaustykite dešreles gabalėliais ir pakepinkite keptuvėje be riebalų. Išimkite iš keptuvės.

Nulupkite bulves, svogūnus ir pastarnoką. Supjaustykite kubeliais ir apkepinkite nuo dešrelių likusiuose riebaluose. Vėl sudėkite dešreles ir pašildykite.

Ankštpipirį supjaustykite kubeliais, o česnaką riekutėmis. Supjaustę sudėkite į troškinį. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.

Sumaišykite visus padažo ingriedientus ir užpilkite padažą ant troškinio, pateikdami jį kartu su šviežiomis salotomis.

Receptą sukūrė

Dansukker