Agurkų mišrainė

apie 1 kilogramas
Agurkų mišrainė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

2 agurkai
2 geltonieji svogūnai
1 raudonoji paprika
1 rūgštus obuolys
1 l vandens

Nuovirui
150 ml vandens
75 ml 24% gryno acto arba 150 ml 12% acto spirito
400 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas druskos
1 valgomasis šaukštas geltonųjų garstyčių grūdelių

Nulupkite svogūną. Kitas daržoves ir obuolį nuplaukite. Išimkite iš obuolio ir paprikų sėklas. Viską supjaustykite mažais kubeliais.

Supjaustytus svogūnus ir papriką sudėkite į puodą. Užvirkite vandenį ir užpilkite jį ant svogūnų ir paprikos mišinio. Leiskite pastovėti 10 minučių. Po to vandenį išpilkite.

Sudėkite visus nuovirui skirtus ingredientus, gerai išmaišykite ir užvirkite. Sudėkite supjaustytą obuolį ir daržovių kubelius ir virkite neuždengtame puode 10 minučių.

Supilstykite į šiltus, gerai išvalytus stiklainius.

Receptą sukūrė

Dansukker