Agrastų marmeladas

2 stiklainėliai 30 minučių
Agrastų marmeladas - tai puikus būdas sunaudoti vasaros agrastų derlių. Agrastų marmeladą galite užtepti ant duonos arba patiekti prie torto arba pyrago.
Agrastų marmeladas
Įvertinimas: (0 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 500 g agrastų
  • 500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 1 cinamono lazdelė

Agrastus nuplaukite ir pavirkite maždaug 3 minutes.

Virtus agrastus sutrinkite maišytuvu iki smulkių gabalėlių. Įmaišykite cukrų uogienėms, įdėkite cinamono lazdelę. Pavirkite maždaug 8-10 minučių.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštus, visiškai švarius stiklainėlius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker