4 citrusinių vaisių marmeladas

35 minučių
4 citrusinių vaisių marmeladas
Įvertinimas: ( 0 ats.)

Sudedamosios dalys

  • 1 raudonasis greipfrutas
  • 2 apelsinai
  • 2 citrinos
  • 2 žaliosios citrinos
  • 500 ml vandens
  • 1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms

Kruopščiai nuplaukite vaisius. Nulupkite žieveles ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Nulupkite baltąją vaisių odelę. Vaisius supjaustykite į mažus gabalėlius. Supjaustytas žievelių juosteles ir vaisius supilkite į puodą su vandeniu, išmaišykite ir uždengę kaitinkite 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite 3 minutes. Nuolat maišykite. Nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje. 

Receptą sukūrė

Dansukker