Apelsinų skonio sausainiai

Apie 50 vienetų
 Apelsinų skonio sausainiai
(0)

400 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai likerio „Cointreau“ arba „Grand Marnier“
susmulkinta apelsino žievelė
2 valgomieji šaukštai sviesto ar margarino
2 kiaušiniai
200 g luptų migdolų

Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį. Įmaišykite likerį, apelsino žievelę, riebalus ir kiaušinius, išminkykite tešlą. Įdėkite migdolus. Tešlą sudėkite į plastiko maišelį ir padėkite į šaldytuvą mažiausia 30-čiai minučių.

Tešlą padalykite į dvi dalis, suformuokite maždaug 3 cm skersmens volelius ir padėkite ant miltais pabarstytos skardos. Uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 12 minučių. Tada supjaustykite maždaug pusantro centimetro pločio gabaliukais. Vėl padėkite ant skardos ir uždenkite kepimo popieriumi. Kepkite dar maždaug 10 minučių. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausoje vietoje.