„Panna cotta“ šokoladinis pyragaitis su baziliku

6 asmenims
„Panna cotta“ šokoladinis pyragaitis su baziliku
(0 )

Sudedamosios dalys

Sudėtis
2 kiaušiniai
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml miltų
1,5 šaukšto kakavos miltelių
1 šaukštelis kepimo miltelių

„Panna cotta“
500 ml tirštos (separuotos) grietinėlės
100 ml smulkiai supjaustyto baziliko
100 ml „Dansukker“ želės cukraus „Multi“

Papuošti
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
šviežių aviečių
„Dansukker“ cukraus miltelių


Išplakite kiaušinius su cukrumi. Suberkite miltus, kakavos ir kepimo miltelius. Išmaišykite. Tešlą išpilkite ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos. Kepkite 250 °C orkaitėje apie 5 minutes. Palikite atvėsti. Su indeliais, į kuriuos pilsite „Panna cotta“, iškirskite 6 paplotėlius. Sumaišykite želės cukrų „Multi“, grietinėlę ir bazilikus. Užvirkite ir pakaitinkite maždaug pusę minutės. Supilstykite į 6 indelius ir palikite sustingti. Ant paplotėlių sudėkite „Panna cotta“ ir apipilkite cukraus sirupu. Papuoškite uogomis ir apibarstykite cukraus milteliais.

Receptą sukūrė

Dansukker