Čatnis – prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Vasariškas čatnis

Vasariškas čatnis

Pomidorų čatnis

Pomidorų čatnis

Kriaušių ir mangų čatnis

Kriaušių ir mangų čatnis

Pomidorų ir obuolių čatnis

Pomidorų ir obuolių čatnis

Vynuogių čatnis

Vynuogių čatnis

Pipirų ir svogūnų čatnis

Pipirų ir svogūnų čatnis

Figų ir pomidorų pagardas

Figų ir pomidorų pagardas

Rabarbarų pagardas

Rabarbarų pagardas

Burokėlių pagardas

Burokėlių pagardas

Pomidorų ir obuolių čatnis

Pomidorų ir obuolių čatnis