Laikas kepti duoną

Norit išsikepti duonos namuose reikia turėti šių produktų: mielių, kelių rūšių miltų ir „Dansukker“ cukraus sirupo. Gamindami duonos tešlą, pasilikite raugo. Duona, iškepta dedant raugo, ilgai išlieka šviežia, o jos variacijų galimybės neribotos.

Keksiukai su sūriu ir kumpiu

Keksiukai su sūriu ir kumpiu

Prancūziškas batonas

Prancūziškas batonas

Raugas

Raugas

Ant skardos kepama duona su avižiniais dribsniais

Ant skardos kepama duona su avižiniais dribsniais

Duona su ruduoju drėgnuoju cukrumi „Farinu“

Duona su ruduoju drėgnuoju cukrumi „Farinu“

Bandelės pusryčiams

Bandelės pusryčiams

Užkandinės bandelės

Užkandinės bandelės

Rageliai su kumpiu

Rageliai su kumpiu