Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Patarimai

Kai kepsite blynus, į įkaitusį sviestą keptuvėje įberkite truputį cukraus. Blynai išeis gardesni, su lengvu karamelės prieskoniu.

Lietinių pyragas

Lietinių pyragas

Maži blyneliai

Maži blyneliai

Braškių ir aviečių uogienė iš šaldytų uogų

Braškių ir aviečių uogienė iš šaldytų uogų

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Citrinų sirupas

Citrinų sirupas

Blynų tortas su bananų įdaru

Blynų tortas su bananų įdaru

Aviečių ir kokosų uogienė iš šaldytų uogų

Aviečių ir kokosų uogienė iš šaldytų uogų

Vanilės ir kardamono sirupas

Vanilės ir kardamono sirupas

Saldūs korėjietiški blyneliai

Saldūs korėjietiški blyneliai

Braškių uogienė iš šaldytų uogų

Braškių uogienė iš šaldytų uogų