Želiniai saldainiai

Maždaug 15 vnt.

40 min. + 1 diena.

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g mėgstamų uogų (šaldytų) arba 200 g grynų sulčių
190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Aliejaus formelėms ištepti
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ saldainiams apvolioti

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite uogas. Maišydami pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį.

200 g uogų sudėkite į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms, supilkite sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pasieks 120 °C.

Silikonines ledukų arba saldainių formeles ištepkite aliejumi ir supilkite mišinį. 24 valandoms palikite sustingti kambario temperatūroje.

Cukruje pavolioti saldainiai nesulips. Laikykite sandariame inde sausoje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.