Sudedamosios dalys
Tešlai
300 ml miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
100 g sviesto arba margarino
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Įdarui
150 g migdolų
75 g sviesto arba margarino
3 kiaušiniai
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
Papuošti
400 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
Vandens
Geltonų maistinių dažų
Velykų saldainių
Gaminimo eiga
Užmaišykite tešlą. Dėkite ją į plastikinį maišelį ir valandą palaikykite šaldytuve. Atvėsusią tešlą klokite į 25 cm skersmens kepimo skardą.
Iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakite kiaušinius. Berkite į juos smulkiai sumaltus migdolus ir pilkite ištirpintą sviestą. Gautą masę krėskite į skardą su tešla. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Iškeptą atvėsusį pyragą išimkite iš skardos. Puoškite iš cukraus miltelių, vandens ir maistinių dažų paruoštu glajumi ir Velykų saldainiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.