Velykų desertas

4 porcijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

300 ml grietinėlės
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 citrinos
50 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
2 kiaušinių baltymai

Papuošti-
tarkuotų citrinų žievelių

Gaminimo eiga

Gerai išplakite grietinėlę su cukrumi. Kruopščiai nuplaukite citrinas ir nutarkuokite žieveles. Citrinų žieveles ir sultis sumaišykite su grietinėle. Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus ir supilkite į juos paruoštą grietinėlę. Masę padalykite į keturias nedideles lėkštutes ar stiklines ir suformuokite smailų bokštą. Apibarstykite citrinų žievelėmis ir tiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.