Sudedamosios dalys
300 g juodojo šokolado
40 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g sūdytų žemės riešutų
200 g irisų
300 g baltojo šokolado
80–100 g šokoladinių kiaušinių
30 g zefyriukų
Gaminimo eiga
Garuose ištirpinkite šokoladą ir suberkite cukrų. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Sukapokite žemės riešutus, susmulkinkite irisus. Atsargiai įmaišykite į karštą šokoladą. Mišinį supilkite į formą (maždaug 23 cm ilgio ir pločio).
Palaikykite šaldytuve maždaug 20 minučių. Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą. Leiskite šiek tiek pravėsti. Atsargiai supjaustykite šokoladinius kiaušinius, galite pasmulkinti ir zefyriukus. Beveik visus susmulkintus kiaušinius ir zefyriukus suberkite į baltąjį šokoladą. Saujelę pasilikite papuošimui.
Iš šaldytuvo išimkite formą su juoduoju šokoladu. Jį apšlakstykite ištirpintu baltuoju šokoladu. Viršų pabarstykite likusiais šokoladiniais kiaušiniais ir zefyriukais. Palaikykite šaldytuve kelias valandas, kol sustings.
Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.