Sudedamosios dalys
50 g sviesto
120–140 g kokoso drožlių
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml plakamosios grietinėlės
Papuošimas
200 g juodojo šokolado
100 g baltojo šokolado
karamelės spalvos (galima nedėti)
pabarstukų (pasirinktos rūšies ir spalvos)
Kvapiosios medžiagos
tarkuota vienos žaliosios citrinos žievelė
2–3 lašiukai pipirmėčių prieskonio
Gaminimo eiga
Puode ištirpinkite sviestą ir sudėti likusius ingredientus. Jei norite, paskaninkite pasirinkta kvapiąją medžiagą.
Palikite atvėsti šaldytuve apie 30 minučių.
Suformuokite kaip kiaušinius ir palikite šaldiklyje apie 20 minučių. Tuo tarpu atskiruose induose ištirpdykite juodąjį ir baltąjį šokoladą.
Panardinkite kiaušinius į tirpintą juodąjį arba baltąjį šokoladą ir apibarstykite pabarstukais. Palikite vėsioje vietoje 20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.